До Дня фізкультурника і спорту

Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією у Лохвицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 стало проведення тижня фізичної культури і спорту, присвяченого Дню фізкультури та спорту. Цього року він проходив з 4 по 8 вересня. Метою проведеного тижня була активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей мотивацій до здорового способу життя.


Розпочався тиждень із оголошення плану проведення Тижня спорту і заклику всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя.
Участь у його проведенні взяли учні 1-11 класів. План проведення, складений учителями фізичного виховання та представниками шкільного самоврядування, передбачив різні спортивні заходи, в залежності від вікових особливостей учнів.

Класними керівниками був проведений Єдиний олімпійський урок, на якому учні отримали цікаву, пізнавальну та вичерпну інформацію про олімпійську славу України, важливість ведення здорового способу життя та необхідність займатися фізкультурою і спортом. Були проведені цікаві спортивні вікторини «Сила та розум – краса людини», а також класні години за темами: «Мій друг – фізична культура» – для учнів 1-4 класів, «Шкідливі звички та їх згубний вплив на організм людини» – для учнів 5-7 класів, «Здобутки українських спортсменів під час війни!» – для учнів 8-11 класів.
Учителями фізичної культури для учнів школи були проведені Малі олімпійські ігри. Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу.
Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.

Опубліковано у "Школа сприяння здоров'я", Агенція новин, Виховна робота, Виховні заходи, Методичне об'єднання вчителів спортивно-естетичного циклу. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *