До Дня пам”яті кіборгів

16 січня в Україні відзначають День пам’яті захисників Донецького аеропорту, яких за мужність та неймовірну стійкість називають кіборгами. Пам’ять про кожного воїна, який в надзвичайно важких умовах під нещадним вогнем, уламками бетону, в диму, голоді і холоді, проливаючи свою кров, відстоюючи плацдарм, буде жити вічно в серцях українців. Їх подвиг – безсмертний.

     «Кіборги” вистояли, не встояв бетон”, – фраза, яка увійшла в історію разом із подвигом українських бійців.
З метою увічнення пам’яті кіборгів, вшанування подвигу захисників Донецького аеропорту та виховання в учнів почуття патріотизму і гордості за свою державу у Лохвицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 було проведено патріотичний захід «Кіборги на захисті Вітчизни».
Учасники заходу підготували низку повідомлень про стійкість, безстрашність і непереможність українських захисників ДАПу, розвиток військових дій протягом травня 2014 – січня 2015 років.
Цікавим був обмін думок учнів після перегляду інформаційно-документального відео «Донецький аеропорт. Як це було»», присвяченою патріотам України, які встали на захист суверенітету та незалежності нашої держави.
Хвилиною мовчання присутні вшанували героїв, які віддали своє життя за Україну.
Ніколи не забудемо силу, героїзм, відчайдушне прагнення “кіборгів” захистити нашу країну та її громадян. Подвиг наших захисників назавжди залишиться не лише в історії, а й у серцях усіх нас.
Герої не вмирають!
Україна понад усе!

Опубліковано у Агенція новин, Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *