Вітаємо Лихацьку Марію, ученицю 10 класу з перемогою!

Вітаємо Лихацьку Марію, ученицю 10 класу Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 з перемогою (І місце) у VIІ обласному конкурсі для учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти, позашкільної, професійної та фахової передвищої освіти „Ми діти твої, Полтавщино, вивчаємо віхи твої”.
Тематика цьогорічного конкурсу – „Українізація на Полтавщині: як це було?” (до 100-річчя з часу початку політики „українізації”). У своєму проєкті “Українізація чи маніпуляція” (номінація відеоролик) Марія представила дослідження маніпулятивних дій радянської влади в період 20-х років ХХ століття на основі архівних документів. Журі Конкурсу високо оцінило науковий проєкт Марії, відзначило актуальне тематичне спрямування, творчий підхід та високий рівень науково-дослідницького пошуку.
За результатами Конкурсу Марію нагороджено дипломом І ступеню Департаменту освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації, а її наукового керівника Онацького Вячеслава Анатолійовича – грамотою Департаменту освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації.
Щиро вітаємо із здобутою перемогою та бажаємо натхнення, творчих здобутків та нових досягнень!
На зображенні може бути: 1 особа та арфа
 
 
 
Переглянути статистику
 
 
Усі реакції:

Ви, Олеся Солохіна, Євгенія Козаченко та ще 64

 
Опубліковано у Агенція новин, Методичне об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *