Краще попередити, ніж долати наслідки

Сьогодні, як ніколи, зростає співпраця закладів освіти з працівниками правоохоронних органів. Організація бесід і зустрічей учнів з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи у школі. Вона дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність протиправної поведінки, дає можливість навчити дітей діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження.
Нещодавно учні 9-х класів зустрілися із поліцейським офіцером громади Грищенком Володимиром Сергійовичем та провідним інспектором ВЗНС Вернигорою Романом Максимовичем. Вони провели для здобувачів освіти Урок безпеки. Окрім загальної теорії, під час бесіди поліцейські нагадали дітям основні правила безпечної поведінки під час воєнного стану вдома, на вулиці, в Інтернеті; дотримання правил їзди на велосипедах, мопедах, скутерам; про мінну безпеку, випалювання сухостою; розповіли про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, а найголовніше, як їх уникнути.
Зустріч була змістовною та атмосферною, всі отримали масу корисної інформації та прийшли до єдиного висновку: безпека кожного залежить від нас самих.

Опубліковано у Агенція новин, Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *