До Дня матері

День матері – це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас із дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, підтримає, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.


Мати – найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, статусу, сімейного стану, єдина людина, яка любить нас безмежною, щирою любов’ю.
12 травня креативно та творчо у Лохвицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 відбулися заходи, приурочені до Дня матері. Здобувачі освіти взяли участь у флешмобі «Привітай найріднішу людину у світі», у ході якого учні висловлювали свою любов і шану найдорожчій людині – рідній неньці та дякували за любов і турботу. Особливе захоплення у дітей викликав майстер-клас по виготовленню вітальної листівки із найщирішими побажаннями для мами.
Проведені заходи сприяли популяризації Дня матері серед учнів, виховували любов і шанобливе ставлення до жінки – матері, почуття вдячності, повагу до старших; зміцнювали сімейні відносини через творчу діяльність.
Від усієї душі вітаємо дорогих мам зі святом! Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість!

Опубліковано у Агенція новин, Виховна робота, Виховні заходи, Учнівське самоврядування. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *