Про організацію освітнього процесу у школі на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби

Лохвицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2

Лохвицької міської ради

Полтавської області

вул. Шкільна,10, м. Лохвиця, 37200 тел: 0(5356) 3-17-67

e-mai  school2.lhv@gmail.com Код ЄДРПОУ 23548516

від 31.08.2021 року                                                                                 № 81

Про організацію освітнього процесу у школі на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби

На виконання «Протиепідеміологічних заходів у закладах освіти  на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби», затверджених постановою МОЗ №50 від 22.08.2020 року, змін, що вносяться до актів Кабінету Міністрів України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. №104, Постанови Головного санітарного лікаря України від 23 квітня 2021 року №4 «Про затвердження проти епідеміологічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби», листа МОН України «Щодо особливостей організації навчання» від 23.07.2021 року, з метою запобігання поширенню корона вірусної хвороби у навчальному закладі, необхідності забезпечення належних проти епідеміологічних заходів, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення корона вірусної хвороби

НАКАЗУЮ:

  1. Продовжити дію адаптивного карантину у закладі до 30.10.2021 року.
  2. Здійснювати освітній процес з урахуванням Протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (затверджені Постановою МОЗ від 22.08.2020 р. №50), змін, що вносяться до актів Кабінету Міністрів України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. №104, Постанови Головного санітарного лікаря України від 23 квітня 2021 року №4 «Про затвердження проти епідеміологічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби», листа МОН України «Щодо особливостей організації навчання» від 23.07.2021 року .
  3. Заступникам директора, медичній сестрі, класним керівникам проінформувати учасників освітнього процесу та працівників школи про продовження адаптивного карантину та ознайомити із умовами, що діють на території України залежно від рівня епідеміологічної небезпеки.
  4. Затвердити План проти епідеміологічних заходів Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 на період адаптивного карантину.
  5. Всім учасникам освітнього процесу дотримуватися протиепідеміологічних заходів закладу освіти  на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби.
  6. Затвердити Маршрут руху здобувачів освіти Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 (І та ІІ поверх).
  7. Затвердити наступні інструкції:

Інструкцію щодо обробки рук спиртовмісним антисептиком.

Інструкцію для ефективного миття рук учнями Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

Інструкцію щодо дій школи, якщо в дитини виявили ознаки респіраторного захворювання.

Інструкцію для проведення Первинного інструктажу про дотримання учасниками освітнього процесу обмежень задля запобігання поширенню ГРВІ та корона вірусної інфекції.

Інструкцію щодо застосування дезінфекційного засобу «Дез ТАБ нью’з з метою дезінфекції та до стерилізаційного очищення.

8.Затвердити Графік заміни масок, Графік провітрювання класних кімнат, Графік харчування та Графік чергування вчителів на входах у приміщення школи.

  1. Заступнику директора з навчально-виховної роботи Л.І.Шагановській:

9.1. Провести з учасниками освітнього процесу до 02.09.2021 року вступні інструктажі з безпеки життєдіяльності в умовах адаптивного карантину, про дотримання обмежень задля запобігання поширення корона вірусної інфекції, правил поведінки у закладі.

10.Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

Директор школи ___________О.Ю.Солохіна

 

Опубліковано у Сторінка медичної сестри. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *