Семінар вчителів фізичної культури

                          Семінар вчителів фізичної культури
                          в Лохвицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2


             07.10.2019 року на базі Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 відбувся семінар вчителів фізичної культури Лохвицького району, Лохвицької та Сенчанської ОТГ з теми: «Організація рухової активності школярів на уроках фізичної культури як основа для розвитку соціальної та громадянської компетентності». В семінарі взяли участь 25 вчителів закладів освіти, тренер спортивної школи з легкої атлетики Мацик А.М., методист РМК відділу освіти Лохвицької РДА Чорнуха О.М.
Директор школи Солохіна О.Ю. розповіла присутнім про зміцнення матеріально-технічної бази з фізичної культури..
             Вчитель фізичної культури Шульга О.В. поділився досвідом використання сучасних технологій під час проведення уроків фізичної культури, а саме, використання відеороликів з модулів, які вивчаються у школі, та методикою навчання учнів стрибкам через скакалку.
В презентації «Футбол – король спорту» вчитель акцентував увагу на змінах у правилах гри в футбол.
Педагог – організатор Роман О.М. ознайомила присутніх зі «Шляхами підвищення рухової активності учнів у позаурочний час» Зацікавила присутніх відеодобірка конкурсів та естафет «Веселі старти», в яких взяли участь учні школи.
             В практичній частині семінару гості та учні із задоволенням взяли участь у майстер – класі зі стрибків через скакалку, переглянули фрагмент уроку з теми: «Елементи гри у футбол. Передача м’яча. Удари по м’ячу ногою».
Учасники обговорили участь команд шкіл у гімназіаді та виробили методичні рекомендації проведеного семінару .

 

Опубліковано у Методичне об'єднання вчителів спортивно-естетичного циклу. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *