Свято весни й краси у школі

Коли настає весна і на вулицях з’являються перші  весняні квіти, в кожному домі, в селі і місті відзначається жіноче свято – 8 Березня. Недарма, мабуть, святкуємо ми жіночий день саме навесні. Весна… Лагідна, загадкова, тендітна. Ми так чекаємо її завжди, але приходить вона раптово, бурхливо, змінюючи все навкруги, пробуджуючи природу і наші почуття.

Учні нашої школи у перші дні березня також висловили свою любов і повагу матері, бабусі, вчительці, підготувавши святкові концерти. Із вдячністю  за недоспані ночі, тепло та любов зверталися учні 1-4 класів до своїх мам, бабусь під час свят.  Зі сцени  лунали   дитячі пісні, щемко і благодатно звучала молитва за маму. Хвилюючим  був  момент, коли у  повільному ритмі, зі сльозами на очах,  танцювали найдорожчі люди: мама й дитина. Сюрпризом  для мам виявились  квіткові паперові  аплікації, що виготовилися дитячими руками на уроках. Чудовий настрій створювали і гуморески, які читали діти, і  цікаві конкурси. Свято пройшло на одному диханні і не залишило байдужим нікого з присутніх. Основними ініціаторами та режисерами – постановниками цих свят були класні керівники 1-4 класів.

Учні 9-11 класів подарували для жіночої частини педагогічного колективу.

Учнівський та педагогічний колектив щиро вітає жіночу половину школи зі святом весни і бажає гарного весняного настрою.  Незабутній святковий концерт, зачарувавши присутніх  пісенним виконанням, сучасними танцями, жартами, інсценівками та віршами. Яскраві учнівські виступи стали чудовим подарунком гарного настрою до свята.

Опубліковано у Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.