Тиждень української мови та літератури

Весна починається з Тараса Шевченка. Саме на початку березня стало доброю традицією в Лохвицькій ЗОШ І- ІІІ ступенів № 2 проводити. А цьогоріч, коли увесь український народ святкує 210 – річницю з нагоди народження великого Кобзаря, найбільше заходів було пов’язано з цією подією: організовано віртуальну екскурсію до Національного музею Тараса Шевченка, проведено конкурс декламаторів його поезій (переможці Малиш А., Сегет Д., Лихацька М., Шовко А.), для учнів п’ятих класів – літературний захід «Стежками Т.Шевченка». А ще учні школи створювали буктрейлери за творами геніального поета (переможець Шовко А.)


Протягом предметного тижня учні відкрили ще більше секретів рідної мови, пройшли вебквести на знання української мови, підготували роботи на конкурс власних творів (Бабіна І., Голубєва І., Бган С.).
Тиждень завершився, було цікаво, пізнавально і повчально. Маємо сміливість впевнено сказати: «Плекаймо всі разом ту мову, що дісталась нам у спадок від славних предків, вивчаймо літературу, яка дала світові таких майстрів слова, як Т. Шевченко, І. Франко, Л. Українка!»

Опубліковано у Агенція новин, Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *