Вітаємо учителів Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Чорнуху Олександра Михайловича та Чорнуху Олену Миколаївну з черговою перемогою!

За підсумками проведення Обласного ярмарку кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах ЗЗСО Олена Миколаївна здобула перемогу у номінації „Захист України. Тематичний план 2 (Основи медичних знань)”, посівши почесне І місце, а Олександр Михайлович виборов ІІІ місце у номінації „Захист України. Тематичний план 1”.
Учителі продемонстрували свої досягнення у сфері цифрової освіти, ціннісно орієнтованого навчання шляхом забезпечення формування системи цінностей особистості школяра, виховання відповідального, шанобливого ставлення до національної та культурної спадщини українського народу. А освітянська спільнота Полтавської області поповнилася якісними навчальними матеріалами для підняття рівня військово-патріотичного виховання учнівської молоді. Успіхів вам, натхнення, творчості та креативних ідей!
Опубліковано у Агенція новин, Методичне об'єднання вчителів природничо-математичного циклу. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *