«Цифрові ресурси для здійснення оцінювання здобувачів освіти»

Сучасному вчителю потрібно досконало володіти не лише методичним інструментарієм, а й цифровими ресурсами та інструментами, які дозволяють інтенсифікувати освітній процес, збільшити швидкість та якість сприйняття, розуміння та засвоєння знань, допомагають  отримати та узагальнити дані про прогрес учнів.  З метою удосконалення цифрової компетентності педагогічних працівників 11-12 квітня 2023 року консультантами Центру ПРПП Валентиною Науменко, Оленою Чорнухою та Оленою Горобець на базі Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 проведено тренінг на тему: «Цифрові ресурси для здійснення оцінювання здобувачів освіти».

У ході тренінгу учасники ознайомилися та навчилися працювати з такими цифровими ресурсами як:

  • Kahoot (web сервіс, що дозволяє легко створювати, обмінюватися і грати у веселі навчальні ігри або вікторини під час уроку. Такий вид роботи сприяє формуванню пізнавального інтересу учнів, результати автоматично оцінюються і відображаються в режимі реального часу);
  • LearningApps– (web сервіс, який дозволяє створювати інтерактивні вправи. Він є конструктором для розробки різноманітних завдань з різних предметних галузей);
  • Mentimeter – (web сервіс для створення та проведення миттєвих опитувань в аудиторії).
  • національна освітня платформа «Всеосвіта». За результатами тренінгу всі учасники отримали сертифікат про підвищення кваліфікації.

Дякуємо тренерам за насичений, корисний, а головне дуже цікавий тренінг!

Опубліковано у Агенція новин, Методична робота, Методичне об'єднання вчителів початкових класів, Методичне об'єднання вчителів природничо-математичного циклу, Методичне об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *