1 лютого – Всесвітній день читання вголос

Починаючи з 2010 року у різних країнах світу відзначається Всесвітній день читання вголос (World Read Aloud Day). Це свято започаткував міжнародний освітній проект “LitWorld”. Його мета- спонукати молоде покоління до читання книжки вголос, обговорювати зміст твору, ділитися враженнями та думками стосовно прочитаного.

Напередодні учні Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 долучилися до святкування Всесвітнього дня читання вголос. Здобувачі освіти дізналися про історію виникнення свята. Із великим захопленням школярі читали уривки своїх улюблених книжок вголос, обговорювали їх зміст, ділилися враженнями та думками стосовно прочитаного, а також рекламували свої улюблені твори однокласникам. Об’єднавшись у групи, діти взяли активну участь у створенні власного «lap book».
Ось так учні Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 приєдналися до чудової ідеї і подарували своїм друзям радість спілкування з книгою.
Читайте!!! Адже читання – це шлях до успіху!

Опубліковано у Агенція новин, Без категорії, Виховна робота, Виховні заходи, Сторінка бібліотекаря. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *