Пам”ятаємо подвиг Героїв Крут!

29 січня в Україні відзначають 105 річницю бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самПамопожертви молодого покоління в боротьбі за українську державу. Здавалося б, минуло так багато років з того часу, та тема боротьби за незалежність і досі гостра й актуальна.
Не дають можливості забути про відчайдушний подвиг молодих українців під Крутами і здобувачі освіти Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2. Вони підготували і провели патріотичну годину спілкування “Ніколи не забути цих юних душ нескорений політ”.


Учні розповіли про історичні події в Україні початку XX століття, патріотичний подвиг київських студентів, ознайомили присутніх із хронологією подій битви під Крутами, підтверджуючи свою розповідь змістовною і цікавою патріотичною поезією. Доречним і захоплюючим став перегляд фрагменту відеофільму «Крути 1918».
Присутні вшанували пам’ять загиблих герої хвилиною мовчання та запалили свічки пам’яті.
Минають роки, століття, але пам’ять про юнаків – героїв не згасне повік. Вона світитиме не тільки українцям, а всім тим, хто готовий покласти своє життя за Батьківщину.
Бережімо у наших серцях пам’ять про тих, хто боровся і бореться за нашу Свободу і Незалежність!

Опубліковано у Агенція новин, Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *