Спортивним бути модно!

Лохвицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 другий рік бере участь у проєкті від Klitschko Foundation. У цьому році школа стала учасником проєкту “Грай за рівність” від фонду Klitschko Foundation,UEFA Foundation for Children.
Через війну в Україні спорт відходить на другий план, але проєкт дає можливість змінити ситуацію. Саме тому UEFA Foundation та Klitschko Foundation створили проєкт, щоб змотивувати учнівську молодь займатись спортом. Проєкт дає можливість адаптуватися до нормального життя через спорт і має дві частини: практичну і освітню.
Учасником проєкту стала вчителька фізичної культури нашої школи Бондар Ольга Віталіївна, яка успішно пройшла теоретичну частину і виконала практичні завдання разом із учнями 6-х і 7-х класів. У рамках реалізації проєкту були проведені змагання по футболу. Діти весело провели час, а ще мали змогу прослухати лекцію від вчительки Бондар Ольги Віталіївни про недопущення булінгу в освітньому процесі. Участь у проєкті принесла масу позитиву, заряд енергії як для вчителів, так і для дітей!

Опубліковано у Агенція новин, Методичне об'єднання вчителів спортивно-естетичного циклу. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *