До Дня фізкультури та спорту

Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт.

Доброю традицією стало проведення Дня фізичної культури та спорту  у Лохвицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2. Цього року він пройшов у п’ятницю10 вересня.

Метою свята   було поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей  мотивації до здорового способу життя.

Розпочалося свято  єдиним уроком «Спорт і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя», на якому учні отримали цікаву та пізнавальну інформацію про олімпійську славу України, важливість ведення здорового способу життя та необхідність займатися фізкультурою і спортом.

Далі свято продовжилося загальношкільною лінійкою, на якій учителі фізичної культури ознайомили  дітей із планом проведення  змагань, які цього року проходили у вигляді  квесту й закликали усіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя.

Приємною несподіванкою свята став  запальний флешмоб, у якому активну участь узяли  не тільки здобувачі освіти, а й учителі.

До програми змагань  увійшли такі конкурси: стрибки на скакалці, підтягування, віджимання, стійка на планці,  армреслінг, бігові естафети.

Змагання були насиченими, цікавими та змістовними.

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники свята. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу.

Опубліковано у Агенція новин, Виховна робота, Виховні заходи, Методичне об'єднання вчителів спортивно-естетичного циклу. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *