Уклін Вам до землі любі, милі вчителі!

                                 Із безлічі професій на Землі,
                                Які вже є, яких ще будуть вчити, –
                                Є головна, як віщий, сущий хліб,
                                І назва цій професії – Учитель!

               Учитель… Таке ніжне, світле, слово, яке лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як та провідна зірка, що осяює путь. Але професія вчитель  закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення. З нагоди дня вчителя 3 жовтня 2019 року в Лохвицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №2  було проведено свято “Уклін Вам до землі любі, милі вчителі”.
               Головними учасниками дійства став 11  клас, який привітав вчителів  теплими словами, подарував учителям тепло та радість. Діти підготували  пародії, розповідали смішні історії про шкільне життя, десятикласники вирішили трішечки пожартувати та підготували гумористичну сценку «Про що думає вчитель?», до школи завітала «Ольга Фреймуд», яка, провівши ревізію, рекомендувала Лохвицьку ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 для учнів та батьків всього міста. Зачаровували  своїм співом присутніх  Анастасія Москаленко, Сніжана Козаченко, Панкіна Марія, Правдолюбенко Юлія, Черкасець Аліна, Кулик Ярослава, колективи 5 та 3 класів.Атмосфера цього дня для всіх працівників школи була насправді теплою та дружньою.

               Зі словами вітання на святі виступили: директор школи Олеся Юріївна Солохіна та міський голова Віктор Іванович Радько,який нагородив грамотою міського голови  за багаторічну самовіддану плідну працю в системі освіти, високий професіоналізм, інноваційний перетворюючий пошук і відданість своїй справі та з нагоди святкування Дня працівників освіти  Світлану Іванівна Хоменко, Олександра Михайловича Чорнуху , а грамотами відділу освіти – Юрія Івановича Петренка та Тетяну Анатоліївну Черкасець.
               Наступного дня (4 жовтня) учні 11 класу радували своїх наставників майстерністю під час проведення дня самоврядування.

             Учні впевнені, що такі дні самоврядування їм дуже потрібні. Адже в такий спосіб вони вчаться відповідальності, вмінню відстоювати свою думку. Діти, після проведення уроків,  дійшли висновку, що вони розуміють всю складність вчительської праці. В подальшому обіцяли бути більш стриманими у своїй поведінці та знаходити компроміси у спілкуванні.
             Бажаємо всім  вчителям наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та побільше талановитих учнів. Миру в наших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах.

Адміністрація школи та вчителі висловлюють подяку батькам та учням  за привітання та належну увагу.

Опубліковано у Виховна робота. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.