І пролунав Останній дзвоник…

Усміхається весело травень,

Бо скінчилась навчальна пора,

І зібралась на дзвоник останній

Вся весела шкільна дітвора.

 

 

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. Для учнів і  вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. По – сімейному теплим,  традиційно яскравим і барвистим видалося  воно цьогоріч для учнів Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

На шкільному  подвір’ї зібралися усі учні школи.  Поруч із ними їх найрідніші люди: батьки, дідусі та бабусі, які пишаються своїми дітьми.  Адже Останній дзвоник — велике загальношкільне свято, яке  підводить риску, ставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями.

Цей день завжди незабутній, особливо для випускників. Саме вони прикували до себе найбільше уваги. Одинадцятикласники  дякували вчителям, батькам,  танцювали прощальний вальс, а також позували під час фотосесії, яку для них із задоволенням проводили батьки та рідні.

    Із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів  директор школи Солохіна Олеся Юріївна та  начальник відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради Заїка Тетяна Володимирівна.  Їх виступи підвели підсумок роботи за навчальний рік.  У рамках обласної програми «Опікуємося освітою» були нагороджені грамотами та грошовими винагородами переможці предметних обласних  олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН: Галамага Альона –  ІІ місце у обласному етапі олімпіаді із біології; Андрущенко Юлія – ІІІ місце у обласному етапі олімпіади із географії; Олешко Максим – ІІІ місце у обласній олімпіаді із трудового навчання; Кириченко Лілія – І місце у обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН; Войтко Оксана –  ІІ місцем у обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН.  Поваров Богдан отримав грамоту за ІІІ місце у обласному турнірі юних істориків; 19 учнів школи – Похвальні листи за високі досягнення у навчанні.

І ось хвилююча мить… Звучить мелодія Останнього дзвоника, який  сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.

Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі!

Опубліковано у Загальна. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.