Це було цікаво і корисно.

Весело, корисно і цікаво проходять дні у нашій школі. Нещодавно учні 8-9 класів побували у м.Заводському та відвідали виробничі підприємства ПАТ «Склоприлад» і ВАТ «Червонозаводський хлібозавод».

Незабутні враження залишилися у дітей від екскурсії цехами і лабораторіями наших приладобудівників. Там їх ознайомили з технологіями випуску термометрів та інших хімічних приладів. Працівники привітно зустрічали екскурсантів та надавали змогу відчути себе в ролі майстра. Школярі власними руками мали змогу виготовити цікаві і корисні речі: колби та пробірки. І надалі на уроках хімії та фізики діти будуть більш бережно поводитися з цими приладами.

Побувавши на хлібокомбінаті, учні зрозуміли, який довгий і складний шлях долає маленьке зернятко, щоб стати свіжим хлібом чи духмяною булочкою. Також на власні очі побачили складне обладнання для виготовлення хлібобулочних виробів не тільки українського, а й німецького виробництва.

А найприємніший момент екскурсії – це смаколики, якими пригощали дітей працівники заводів.

Учні нашої школи разом із керівниками поїздки Чорнухою Оленою Миколаївною та Чорнухою Олександром Михайловичем щиро вдячні адміністрації підприємств за проведення цікавих екскурсій.

Хочеться подякувати нашим учителям географії за ці чарівні миттєвості знайомства з новим.

Кириченко Ліля, 8 клас

Опубліковано у Агенція новин. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.