День захисників і захисниць України

   1 жовтня ми відзначаємо День захисників і захисниць України — свято, яке символізує мужність, патріотизм та відданість тих, хто щоденно боронить нашу країну. Це день вдячності та шани українським воїнам, які сьогодні стоять на захисті нашої незалежності та територіальної цілісності.

  У закладі  відбулися  тематичні  заходи з нагоди Дня захисників та захисниць України, Дня українського козацтва та свята Покрови  Пресвятої Богородиці: виховні  години, вікторини, конкурси, пізнавальні ігри, уроки мужності, екскурсії,  учні написали  листи подяки та намалювали малюнки, які потім передадуть військовослужбовцям на передову.

Відвідування Алеї Слави стало важливим уроком для учнів. Це  нагадало всім нам про цінність людського життя,  важливість єдності та підтримки наших захисників.

  У такий знаменний день вітаємо всіх чоловіків, хлопців, жінок та дівчат, всіх тих, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини. Ви сильні, стійкі, сміливі і хоробрі. Нехай служба буде спокійною, мирною, а життя – яскравим, довгим,  в домі панує тепло, затишок і любов. Шана і слава захисникам і захисницям Вітчизни, слава Україні!

 

 

 

Опубліковано у Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.