Вітання від очільників Лохвицького району та міста Лохвиці до Дня Збройних Сил України

За матеріалами офіційного веб порталу 
Лохвицької РДА
 

6 грудня – День Збройних Cил України

Шановні військовослужбовці, ветерани! Дорогі земляки!

Прийміть щирі вітання з Днем Збройних Сил України, святом національного війська нашої держави та всіх українців, які готові захищати честь і славу, свободу і суверенність рідної землі…

…У нелегкий для країни час, солдати та офіцери української армії, виявляючи глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для забезпечення надійної оборони нашої Батьківщини, її недоторканності та територіальної цілісності. В умовах зовнішньої загрози справжні патріоти добровольцями вступають до лав Збройних сил України, об’єднуються заради перемоги.

Нехай ваші славетні подвиги, щира любов до України надихають Вас на нові звершення у шляхетній справі служіння рідному народові. А ми, у свою чергу, зробимо все можливе, аби зігріти серця військовослужбовців дієвою підтримкою. Щастя, миру, добра та злагоди вам і вашим родинам. 
За матеріалами офіційного веб порталу Лохвицької міської ради 

  В.РЯЗАНОВ,                                                                        А.ХРАПАЛЬ,

голова районної                                                                     голова районної ради
державної адміністрації                                                                             

Шановна лохвицька громадо!

Щорічно 6 грудня наш народ відзначає День Збройних сил України. Ми з вдячністю згадуємо тих, хто багато років присвятив служінню Вітчизні, хто стояв біля витоків створення українського війська.

Та найперше, ми вшановуємо героїв, яким довелося захищати незалежність і цілісність нашої держави на сході України. Бо немає більш благородної справи, як боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя народу, який з повагою та надією дивиться на своїх захисників.

Під залпами «градів», артилерійським і мінометним вогнем на наших з вами очах народилося якісно нове українське військо, сильне своїм патріотичним духом, військо, для якого єдине, що має справжню вартість – рідна земля, свобода, честь і гідність у власній незалежній державі.

І нині наші військові зустрічають День Збройних сил України зі зброєю у руках, щомиті наражаючись на небезпеку. Тож мужності нашим воїнам і витримки, повернення з найважчих бойових завдань, їх родинам – терпіння, надії і впевненості, що їхні захисники повернуться додому з перемогою! А всій нашій громаді – миру,  спокою та Божої благодаті. Слава Україні! Слава нашим героям!

Опубліковано у Агенція новин. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.