1 ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ ЗНАНЬ

День Знань 

       На урочисте свято з нагоди  дня знань завітали гості: мер міста В.І. Демчук та представник  РДА Т.В.Яковенко     всенародне свято мудрості, доброти, людяності!  1 вересня розпочинає новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової дороги – дороги до знань, до нових звершень. 1 вересня 2014 року в Лохвицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 розпочалося з проведення урочистої лінійки з нагоди свята “Першого дзвоника”. Радість, смуток, віра в Україну і її майбутнє – панували на святковому шкільному майданчику. Почуття патріотизму та любові до батьківщини проявлялися в усьому:  у  оформленні  школи, вишиванках, вплетених у волосся дівчаток квіточках та віночках, а. особливо,  у сльозах на очах при виконанні гімну України.

   Вони привітали школярів, батьків та вчителів з початком нового навчального року та побажали успішного навчання, гарних оцінок, здійснення найзаповітніших мрій. Першачкам – вдалого початку на шляху до Країни Знань, а випускникам – визначитися з майбутньою професією та досягти поставленої мети.

      Наймолодші учні, в свою чергу, здивували всіх виразним читанням віршів, запальною та веселою піснею. Незчулися як і пролетів час святкової лінійки і малиновий дзвіночок запросив  усіх на перший урок. Подвір’я закладу опустіло. Натомість ожили шкільні коридори, наповнились дзвінким сміхом і радісними посмішками навчальні класи. 

      З метою формування учнів розуміння єдності й цілісності України в школі пройшов перший урок та тему: “Україна – єдина країна”.

      Цього року свято відзначилося особливим патріотизмом в кольорах, промовах і настроях.

Опубліковано у Агенція новин. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.