У пошуках нового досвіду

Сьогодні, 26 листопада  стартувала стратегічна сесія з розвитку культури та туризму Лохвиччини, в роботі якої взяли активну участь наші шкільні активісти. Творча студія “Кабінет інформатики-2016” в тісній співпраці з організаторами цього заходу В’ячеславом ЧемерисомЯніною Алєєвою та іншими небайдужими громадянами провели пряму трансляцію цього заходу.

Роботу сесії з привітальним словом та подякою організаторам і учасникам розпочав міський голова Радько Віктор Іванович. Відкрита частина сесії була насичена емоційними виступами Яніни АлєєвоїОлександра Ворони та В’ячеслава Чемериса, які презентували промо відео “Лохвиця. Моя провінція.” Краса яка завoрожує…

    Однією з яскравих промов стала розповідь голови громадської організації Живе Cело – Living Village про участь Лохвиці в Освітньому проекті “Відкривай Україну” . Свій досвід подібної роботи також презентували засновник проекту “Патріотичні екскурсії в Україні” Сергій Бахін та громадський помічник Міністра АПК України Тараса Кутового, журналіст Олена Задорожня.

І на завершення результатами роботи над проектом “Школи Лохвицького земства” поділилися Максим Іванов та Ольга Герасим’юк.

Після невеликої перерви робота була продовжена в “закритій” частині, що була повністю відкритою для всіх бажаючих. Для нас це було щось надзвичайне. Нове бачення проблем, нові вміння генерації ідей, нові навички комунікацій! Адже ми працювали в групах з головою Лохвицької РДА Володимиром Володимировичем Рязановим, його заступником Ольгою Іванівною Папірненко, начальником відділу освіти Тетяною Володимирівною Яковенко, міським головою Віктором Івановичем Радьком та іншими цікавими людьми. 

Більш детально про здобутий досвід в наступних репортажах, по закінченні роботи стратегічної сесії.

Богдан Поваров та Богдан Головня.

Опубліковано у Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.