До Дня українського добровольця

Доброволець – це не просто вчорашній цивільний зі зброєю в руках, це ціла філософія з глибоким життєствердним змістом, це символ звитяги, самопожертви та героїзму.

Вшановуючи мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також з метою сприяння зміцненню патріотичного духу серед учнівської молоді  з 13 по 17 березня  у Лохвицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 відбулося ряд заходів щодо відзначення Дня українського добровольця.

Для учнів початкових класів були проведені інформаційні  хвилинки «Вони для нас виборюють життя…».  Цікавими та змістовними були у 5-8 класах уроки мужності «Немає більшої сили, ніж стійкість духу добровольця». Здобувачі освіти 9-11 класів взяли участь у виховній годині  «Мужність і честь українських захисників-добровольців».

Проведені заходи сприяли усвідомленню того, що  потрібно не тільки  шанувати, поважати та  пам’ятати про подвиги наших захисників та захисниць , а й самим бути гідними громадянами своєї країни і робити все для того, щоб збудувати у майбутньому сильну, міцну, незалежну Державу.

Відданість. Рішучість. І щире прагнення захищати Батьківщину. Щодня. Щосекунди. Українці демонструють всьому світу, що означає – бути добровольцем: у героїчних боях на передовій, у цілодобовій волонтерській праці, допомогою в тилу, за покликом серця, заради ПЕРЕМОГИ!

 

Опубліковано у Агенція новин, Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.