Подяка

Новий рік — таємниче, загадкове свято. Напередодні цього дня навіть дорослі очікують на дива та чарівні подарунки. А про дітлахів годі й казати. Але чари, на жаль, можливі лише у казці. Тому не можна придумати кращого подарунка для всіх школярів, ніж новорічна казка, у якій вони самі стають учасниками подій.

Урочисто та весело провели Старий рік та зустріли Новий учні та вчителі нашої школи. Приготування до свята розпочалися заздалегідь.

У 2015 році   учням Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 пощастило, адже знайшлися небайдужі люди, які допомогли здійснитися дитячим мріям.

Радість свята відчули учні 1-2 класів нашої школи  ще 17 грудня, адже солодкий Святий Миколай не обминув  їх, прийшовши з подарунками і найкращими побажаннями. А спорядили Святого Миколая з солодкими пакунками  голова районного осередку партії «Батьківщина» Власенко Анатолій Миколайович та заступник голови Лохвицької районної ради Демчук  В’ячеслав Іванович.

Лохвицька міська рада не залишила без свята дітей пільгових категорій: 87 учнів школи отримали прекрасні подарунки на Новий рік.

Незабутні враження подарували учням школи працівники Лохвицького будинку культури та центру дитячої і юнацької творчості, які  запросили  дітей   до  чарівної мандрівки у казку. На сцені ожили герої літературних творів: Снігова королева із Донькою, Король і Принц, Ключниця, Сніговики і звичайно Дід Мороз та Снігуронька.

Торбина у Діда Мороза не була порожньою на Новорічних ранках, вечорі відпочинку для старшокласників завдяки  приватним підприємцям Панченко Наталії Володимирівні  , Всякої Вікторії Сергіївни, Пономаренка Миколи Івановича , Біланової Світлани Сергіївни, Ярмоленка Павла Дмитровича.

Приємною несподіванкою для  школи стали 50 подарунків, які закупив для переможців районних олімпіад та конкурсів небайдужий вдячний батько нашого колишнього учня, Павліченка Владислава.  Олександр Миколайович вже два роки поспіль не залишається байдужим до шкільних проблем із щирим серцем та відкритою душею дарує обдарованим дітям подарунки на Новий рік.

Педагогічний та учнівський колективи школи щиро дякують всім за допомогу  і підтримку, за те, що Ви подарували нашим дітям солодке свято.      Від усього серця бажаємо Вам здоров’я,   миру,

злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.

Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння,

підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Опубліковано у Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.