Єднаймося заради Перемоги!

16 лютого в Україні відзначають День єднання. В умовах війни, цей день набув для нас особливого значення. Тепер ми не лише об’єднані як ніколи раніше, а й переконані, що саме у цьому наша сила та міць!

Сьогодні українці піднімають Державний прапор і показують всьому світові силу народу та незламне прагнення до миру.
Здобувачі освіти Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 активно долучилися до святкування з нагоди Дня єднання! Освітній заклад з самого ранку замайорів синьо-жовтими кольорами Державного Прапору, барвистими вишиванками та стрічками. Панувала атмосфера відчуття піднесеного патріотизму!
Класні керівники провели виховні заходи «Україно, твоя сила в єдності»,» Єднаймося заради Перемоги», які були покликані поважати державні свята та символи України , виховувати почуття патріотизму.
Учні початкових класів взяли активну участь у фотомарафоні «Долоньки миру» та у майстер-класі «Дерево єднання», який став своєрідним символом державної національної єдності.
Лідери учнівського самоврядування разом з педагогом-організатором переглянули патріотичні відео, продекламували вірш « Молитва за Україну» та організували і провели челендж «За що я люблю Україну».
Заходи, присвячені Дню єднання розбудили в учнів найпалкіші патріотичні почуття та надихнули їх на вчинки, які, у подальшому, будуть сприяти побудові духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться нащадки.
Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки.
Тільки разом ми сильні!
Наша сила – у єдності!
Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги!

Опубліковано у Агенція новин, Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.