Новий рік — таємниче, загадкове свято

«З Новим роком ! З Новим роком!» – радісно лунає зараз у навчальних закладах на святкових новорічних ранках. Дзвенить веселий сміх дітей, які зустрічають  Дідуся Мороза та  Снігуроньку.

Новий рік — таємниче, загадкове свято. Напередодні цього дня навіть дорослі очікують на дива та чарівні подарунки. А про дітлахів годі й казати. Але чари, на жаль, відбуваютьсялише у казці. Тому не можна вигадати  кращого подарунка для всіх школярів, ніж новорічна казка, у якій вони самі стають учасниками подій.

Урочисто та весело провели Старий рік та зустріли Новий учні, вчителі та батьки Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2.

У 2017 році   нашим вихованцям пощастило, адже знайшлися небайдужі люди, які допомогли здійснитися дитячим мріям.

Радість свята відчули учні 1-х класів нашої школи  ще 19 грудня, адже солодкий Святий Миколай не обминув  їх, прийшовши з подарунками і найкращими побажаннями. А спорядили Святого Миколая з солодкими пакунками  Народний депутат України Руслан Богдан та депутат обласної ради  Власенко Анатолій Миколайович.

Незабутні враження подарували нашим дітям працівники Лохвицького будинку культури та центру дитячої і юнацької творчості, які  запросили учнів   до  чарівної мандрівки у казку. На сцені ожили герої літературних творів: Снігова королева, Лісовик, Баба Яга, звичайно ж, Дід Мороз та Снігуронька. А відділ освіти Лохвицької РДА підсолодив Новорічну казку шоколадками.

Традиційно вже всі учні, які стали переможцями та призерами районних предметних олімпіад, конкурсів, отримали солодощі від відділу освіти Лохвицької РДА.

Лохвицька міська рада не залишила без свята дітей 1-4 класів: 145 учнів школи отримали прекрасні подарунки на Новорічних ранках.

Торбина у Діда Мороза не була порожньою на Новорічних ранках, вечорі відпочинку для старшокласників завдяки  приватним підприємцям Біланову Сергію Миколайовичу, Грабіщенко Миколі Петровичу, Всякій Вікторії Сергіївні, Кольчевському Олександру Вікторовичу, Павліченку Владиславу Олександровичу, Панченко Наталії Володимирівні,  Ярмоленку Павлу Дмитровичу. Дякуючи їм  переможці та призери районних предметних олімпіад та конкурсів, спортивних змагань, мистецьких конкурсів , відмінники навчання  отримали 117  солодких подарунків.

Педагогічний та учнівський колективи школи щиро дякують всім за допомогу  і підтримку, за те, що Ви подарували нашим дітям незабутній смак новорічних свят.

Вітаємо всіх  з Новим роком. Бажаємо Вам родинного щастя і достатку, міцного здоров’я і здійснення найзаповітніших бажань. Хай Новий рік увійде у ваші домівки теплим святом, принесе радість, добробут, здоров’я, успіхи  та  гарний настрій ! Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям.

Нехай у кожній оселі дзвенить дитячий сміх, а в Україні настануть мир і спокій!

Опубліковано у Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.