Кожен учень – творча особистість

Освітній процес – це не лише опанування знаннями, а й організація цікавого та змістовного дозвілля учнів. Саме з цією метою в період з 05.02.2018 року по 09.02.2018 року і був проведений тиждень початкових класів, який отримав назву «Веселковий».

 

Кожній дитині – світло знань,
Кожній дитині – можливість творити,
Віри у сили свої без вагань,
Радісно в світі щасливому жити.

Розпочався тиждень організаційною лінійкою, в ході якої присутні ознайомились з планом проведення тижня та налаштувались на творчий підхід до отримання завдань та активну участь у запланованих заходах.

Протягом тижня школярі подорожували за такими напрямками і кольорами (флешмоб)

Понеділок – День моєї країни (червоний)

Вівторок – День рідної мови (жовтий)

Середа – День ерудитів, математики (синій)

Четвер – День здоров’я (зелений)

П’ятниця – День талантів (різнокольоровий,веселковий)

Всі учні початкових класів взяли активну участь у конкурсі малюнків «Я люблю Україну»

Надовго запам’ятаються ігри з навчання грамоти (1-А, 1-Б класи), мовні загадки на уроках української мови (3-Б), конкурс декламаторів «Україна – рідний край» (3-А).

В День ерудитів школярі були залучені до природничої вікторини (4 клас), конкурсу на кращого математика (2-А, 2-Б класи), виготовлення композиції «Творимо дива своїми руками» (1-4 класи).

Четвер розпочався оглядом новин з теми: «5 хвилин цікавих новин», проведення якого було доручено учням 4 класу. Старшокласникам представили інформацію «10 цікавин про весну», підготовлену Лазукою Н.П..

Рухливі ігри під час перерв дали заряд бадьорості та активності на весь день.

З нетерпінням очікували дітлахи п’ятниці. Адже саме цього дня відбувся концерт учнів початкових класів. Учасники створили атмосферу радості та насолоди від творчості. Після концерту всі поласували смачним пирогом та організували дискотеку.

Опубліковано у Методичне об'єднання вчителів початкових класів. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.