День Соборності України у школі

Державне свято День Соборності України учні  Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 відзначили урочисто та патріотично.

Для школярів були проведені тематичні уроки національно-патріотичного спрямування: «Єднання заради Незалежності», «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг», а також вікторина «Як я знаю Україну?». Під час свята діти згадали важливий момент історичного минулого – День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України.

У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «Тільки в єдності наша сила». Також діти  намалювали  яскраві листівки, приурочені до Дня Соборності. А щоб підкреслити  значення  свята, одягнулися  у вишивані сорочки.

Кульмінацією святкування стало проведення флеш-мобу: «Живий ланцюг єднання». У вестибюлі школи  учні молодших класів створили символічне коло-злуки , тримаючи в руках малюнки із мапою   України. У центрі  учень старшої школи  тримав державний прапор  як знак  дружби, свободи і гордості за свою державу.

Єднаймося! Бо ми цього варті!

 

 

Опубліковано у Агенція новин, Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.