Районний етап VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

6 жовтня 2016 року  на Івано-Франківщині в обласному ліцеї-інтернаті для обдарованих дітей із сільської місцевості відбулось урочисте відкриття VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка започатковано у вересні 2010 року Указом Президента України. Його мета – піднесення престижу української мови і літератури у молодого покоління, заохочення учнів та студентів до вивчення рідної мови, підвищення рівня загальної мовної культури і вшанування Великого Кобзаря, поета світового рівня – Тараса Григоровича Шевченка.

“В нашому районі  конкурс імені Тараса Шевченка проводиться вже всьоме, і щорічно за перемогу в ньому змагаються десятки учнів шкіл Лохвиччини. Діти із задоволенням беруть участь в цьому конкурсі, тож ми маємо змогу вчасно помітити обдарованих дітей та надати їм всебічну підтримку.” – зауважила методист відділу освіти Науменко В.В.

Наша студія теж бажає успіху учасникам і сподівається, що цей конкурс сформує майбутню плеяду літературних митців – молодих письменників, журналістів. Талановита молодь, яка досягає високих успіхів в інтелектуальних змаганнях всеукраїнського рівня, має отримувати допомогу та підтримку з боку держави задля досягнення нових звершень.

Опубліковано у Агенція новин. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.