Книжкове королівство

Взимку є чимало свят, на які чекають і дорослі, і діти. І цей святковий час починається з найочікуванішого грудневого дня – Дня Святого Миколая, коли діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, одержують солодощі та замовляють подарунки під ялинку.

В переддень Святого Миколая казково прибрана зала нашої школи наповнилася веселим гомоном дітлахів. Це своїх друзів на свято

Миколая   запросили учні 4-Б класу разом з класним керівником Пигар Мариною Юріївною. Дійство розпочалося з урочистого виходу до глядачів ведучих (Овсяник Владислав і Поварова Дарина). Вони повідомили, що 4-Б клас вирішив дізнатися як готуються до свята в різних куточках нашої країни.

І відправили своїх кореспондентів за цікавими новинами.   А поки що вирішили запитати глядачів і гостей студії, як вони зустрічають це свято.

Бібліотекар Валентина Михайлівна розповіла, що випадково стала свідком  зібрання поважних жителів Книжкового королівства на чолі з Сніговою королевою і дізналася багато нових легенд, переказів, історій про Св. Миколая, які і повідала присутнім.

Потім на зв’язок зі святковим залом виходили кореспонденти каналу

Телевізійна служба дитячих новин –Овсяник В’ячеслав і Захарченко Софія. Їх розповідь була про Св. Миколая, добрі справи і чудодійну силу його молитви.

Кореспондент каналу   Культура Малиш Анна і її гості підказали як написати листа Миколаю Чудотворцю з щирими і добрими побажаннями.

Кореспондент каналу Діскавері   Віталій Дуб побував навіть в найближчому зимовому лісі, зустрівся з місцевими мешканцями (ролі яких виконували Степура Назар, Воробйов Олександр, Обухов Денис, Федорченко Анна, Волощенко Діана) і дізнався, що і лісові звірі знають про Св. Миколая і відчувають його опіку.

Ведучі від імені   всіх присутніх відправили Св.Миколаю повідомлення про те, що чекають його з нетерпінням.

Пісня про Св. Миколая прозвучала як привітання з веселим і чарівним святом.

Опубліковано у Сторінка бібліотекаря. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.