Чарівні свята Нового року у школі!


Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.
Не обминув радісний, святковий настрій і нашу школу.
Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік – це свято, коли чудеса трапляються кожну секунду. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Чекали і дочекались!
Напередодні канікул у школі відбулися Новорічні свята для учнів початкової школи, учнів 5-7 класів та 8-11 класів.
Відомі казкові персонажі – Чаклунка, Гидотниця, Чорт , Пірати, Баби Йожки, Червона шапочка, Гноми, Кощій, Дід Мороз , Снігуронька, та багато інших завітали в гості до учнів 1-4 класів, подарували море емоцій, гарного настрою, пісень і хороводів.
Діти з великим запалом та задоволенням брали участь у веселих конкурсах.
Для учнів 5-7 класів була проведена Ігрова новорічна програма. В програмі були ігри та конкурси, в яких діти приймали участь з великим задоволенням, а Дід Мороз і Снігуронька вручали всім учасникам призи та новорічні подарунки.
Учні 11 класу підготували чудовий вечір відпочинку для 8-10 класів у стилі телепередачі «Орел і Решка» Діти та вчителі із задоволенням брали участь у конкурсах, грали, танцювали.
Підсолоджували гарний настрій подарунки від Лохвицької міської ради, відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради та спонсорів: Шамрицького Г.Г., Біланової С.С., Кольчевського О.В., Лепської Т.В., Панченко Н.В., Всякої В.С. та Рубця О.В.
Всі діти, які отримали перемоги на обласних, районних конкурсах, олімпіадах, змаганнях, відмінники навчання отримали солодкі подарунки. Зимові жнива у нас видалися вдалими, торба Діда Мороза величезною: всього діти отримали за свої досягнення 101 подарунок. Учнів же 1-4 класів частував Дід Мороз із торбини, яку наповнила Лохвицька міська рада: 152 дитини отримали солодкі подарунки.
Усі заходи, проведені у школі, подарували море позитиву, океан дитячих усмішок та гарний передноворічний настрій. Відгомін цих свят зігріватиме серця дітей, батьків та вчителів увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.

Сподіваємось, що святковий настрій у дітей залишиться надовго!
Бажаємо всім , аби новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров’я, радість і впевненість у завтрашньому дні.

Опубліковано у Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.