Урок мужності

З метою вшанування мужності й героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, виховання учнівської молоді в дусі патріотизму у Лохвицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 було проведено Урок мужності для учнів 10-11 класів “Діти повинні знати своїх Героїв». Він відбувся за участі представників ІІ відділу Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки: старшого офіцера відділення рекрутингу та комплектування лейтенанта Ляша Романа Григоровича та старшого інструктора відділення рекрутингу та комплектування старшого сержанта Кіріченка Олега Юрійовича.


Цей урок був про сильних, відважних, хоробрих, стійких та сміливих чоловіків, хлопців, жінок та дівчат – усіх, хто стоїть на сторожі нашої Батьківщини , про тих, хто дає вiдсiч російській агресії, боронить територіальну цільність нашої держави та зробив особистий внесок у захист незалежності України. Також здобувачі освіти дізналися про службу за контрактом та познайомилися з перевагами вступу до військових навчальних закладів України.
Святий обов’язок воїнів – зберегти мир і злагоду в суспільстві. Тож будьмо мужніми і своїми власними вчинками борімося за мирну, вільну, сильну Україну.
Разом до ПЕРЕМОГИ!!!

Опубліковано у Агенція новин, Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.