До Міжнародного Дня толерантності

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності  та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов 16 листопада 2021 року педагогом-організатором О.М. Роман та класним керівником Т.М. Пономаренко   у 3-Б класі  Лохвицької  загальноосвітньої   школі І-ІІІ ступенів №2  було проведено заняття з елементами тренінгу «Пізнай себе, зрозумій іншого»

У ході заняття  у  ігровій формі учителі  донесли до малечі основні ідеї толерантного ставлення до навколишнього світу та інших людей , познайомили з законами доброти, честі, справедливості.

У процесі уроку учні склали правила  спілкування у колективі , презентували  «Квітку толерантності», склали асоціативний  ряд  до слова толерантність, активно долучилися до хвилинки позитиву «Комплімент кожному»

Дане заняття сприяло  вмінню виявляти толерантність до думок, поглядів, поведінки інших люде  та розвивало  навички  толерантної поведінки, виховувало почуття поваги один до одного.

Опубліковано у Агенція новин, Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.