Зустріч з працівниками  ювенальної превенції

Сьогодні, як ніколи зростає співпраця закладів освіти  з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

10 листопада 2021 року   здобувачі освіти Лохвицької загальнооосвітньої школи І-ІІІ ступенів  №2 зустрічалися з працівниками  ювенальної превенції Миргородського відділу поліції  старшим інспектором Миргородського районного сектору №2 філії ДУ «Центр пробації» Мирославою Сергіївною  Кривошеєю та Кариною Миколаївною Шагаєвою  лейтенантом поліції   інспектором сектору  ювенальної превенції Миргородськог районного відділу поліції .

Головною метою зустрічі було попередження протиправних дій з боку дітей та застереження їх від небезпеки. Розмова йшла про види правопорушень, які часто трапляються у шкільному середовищі та на вулиці, про правила безпечного поводження в Інтернеті, акцентувалась увага на адміністративній  та кримінальній  відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення.      Особливу увагу приділили темі булінгу в сучасному суспільстві та домашньому насильстві.     А наприкінці зустрічі учні переглянули відеоролик “Як Жека не потрапив за грати”.

Зустріч пройшла у формі діалогу, всі отримали корисноу інформації та погодились з тим, що безпека кожного залежить від нас самих.

Опубліковано у Агенція новин, Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.