Срібний дзвоник покликав у літо

Усміхається весело травень,

Бо скінчилась навчальна пора,

І зібралась на дзвоник останній

Вся весела шкільна дітвора.

 

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. По – сімейному теплим,  традиційно яскравим і барвистим видалося  воно цьогоріч.

Останній раз у 2020-2021 навчальному році до своїх класів завітали учні 1-10 класів, де на них чекали класні керівники. У кожному класі було проведено свято, на якому діти разом із класним керівником подорожували на повітряній кулі, складали плани на канікули, закладали «Капсули часу», згадували найприємніші моменти шкільного життя, створювали фото бутафорії, влаштовували пісенний та поетичні марафони.

На свій Останній дзвоник завітали учні 11 класу. Цього року свято проводилося не традиційно: випускники попрощалися із вчителями на імпровізованому хіт-параді, заспівали улюблених пісень та станцювали останній шкільний вальс, позували під час фотосесії.

Із щирими словами побажань звернулася до учнів та вчителів  директор школи Олеся Юріївна Солохіна. За відмінні успіхи у навчанні вона нагородила дітей Похвальними листами.

Всі з нетерпінням чекали на   хвилюючу мить, коли прозвучить мелодія останнього дзвоника, який  сповістив всіх  про початок чудової пори – літніх канікул.

Останній дзвоник відбувся! Чудових всім канікул!



 

Опубліковано у Агенція новин, Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.