Березень – це початок тепла, краси, кохання

Березень – перший місяць весни. Це не тільки відблиск крижинок і приліт перших птахів. Березень – це початок тепла, краси, кохання.  І тому не випадково перше свято весни – День жінок.
Початок березня  у Лохвицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 по вінця був наповнений весняним, сонячним теплом, ніжними барвами квітів.
Разом із приходом весни у школу завітали святкові ранки. що пройшли з 04.03. по 06.03.2020 року у 1-3 класах.  Малеча радувала всіх  веселими і ліричними піснями та запальними танцями.
Не залишилися осторонь і дорослі. Тата і мами, бабусі і дідусі кружляли разом із дітьми у танцях, співали родинні пісні, читали вірші і ділилися спогадами. А під час проведення ігор проявили високий артистизм, винахідливість та спритність.
Усі діти щиро вітали своїх  вчителів, а хлопчики своїх однокласниць,
У переддень свята, 6 березня, учні 11 класу  влаштували у школі самоврядування у 2-10 класах. Таким чином, вони дали чудову нагоду вчителям трішки відпочити від насиченого шкільного життя.
Не менш приємним подарунком для чарівного жіночого вчительського колективу став концерт, у якому брали участь учні як старших, так і молодших класів. Вони порадували своїм співом, зворушливими віршами, гумористичними сценками педагогічний колектив. Це був веселий і креативний, цікавий і ніжний подарунок.
Тож вмійте дивувати жінок, бережіть їх і даруйте їм радість та позитивні емоції не лише 8-го березня, а й щодня. Зі святом, любі і дорогі представниці прекрасної статі, щастя вам, ніжності, кохання!

Опубліковано у Виховна робота, Виховні заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.