Зоряні обрії у Лохвицькій другій

28 травня 2019 року у Лохвицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 було проведено традиційне свято «Зоряні обрії» – свято Інтелекту, Гордості й Таланту, яке пройшло під девізом « Від талановитих дітей – до мудрих людей».

Приємно було відзначити  тих, хто своєю працею, розумом, творчими здобутками принесли славу школі, ступили на першу сходинку свого зоряного обрію, показали глибокі та міцні знання в олімпіадах, конкурсах, змаганнях  різного рівня.

Діти отримали подарунки у номінаціях:

 «Інтелект року» – 27 дітей

 «Спортивна гордість року» – 51 дитина

 «Талант року» – 23 дитини.

Вели молоде покоління  до нових звершень  вчителі школи. Найбільше перемог принесли у шкільну скарбничку вихованці Отюцької Ганни Василівни, Чорнухи Олени Миколаївни, Петренка Юрія Івановича, Костоглод Людмили Анатоліївни, Омельницької Тетяни Володимирівни.

Проведення цього свята стало можливим завдяки підтримці Лохвицької міської ради: кошти на придбання подарунків для дітей було виділено у рамках реалізації  Комплексної програми розвитку освітньої галузі Лохвицької ОТГ.

Ми щиро бажаємо юним школярам, учнівській молоді подальших успіхів,  знайти себе в житті, щоб обраний шлях був радісним і світлим.

 

Опубліковано у Загальна. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.