Зробимо мікрорайон школи чистим та функціональним

Багато з того, що нас оточує, залежить від нас самих. Чисті вулиці, парки, території наших будинків, навчальних закладів — це те, на що ми можемо впливати. І тому теплого сонячного дня  5 квітня 2019 року  учні 9 класу Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 разом із працівниками  школи вийшли на толоку: прибирати дитячий майданчик на розі вулиць 1 Травня та Садової. Цей день видавсяся напрочуд теплим, сонячним, весняним.Діти обрали цей об’єкт реалізуючи заходи у рамках акції «Зробимо мікрорайон школи чистим та функціональним».

 Весело  і завзято працювалося учасникам толоки: загребли сміття, встановили нову гойдалку, яку привезли працівники комунального підприємства «Лохвиця-сервіс», пофарбували пісочниці та лавки. Всі учасники толоки працювали дуже добре. Результатом їх спільних зусиль стала чиста, причепурена територія дитячого майданчика.

Учні розуміли, що працюють для себе, для своїх молодших друзів.

Тепер залишається кожному жителю мікрорайону підтримувати цю красу.

Ми впевнені, що такі вчинки дітей є закликом до всіх мешканців нашого міста  — зробити його квітучим, зеленим, привабливим, щоб наступним поколінням було чим пишатися.   Щоб наш край було не тільки за що любити, а й цінувати.

Всім, хто працював — велике спасибі!

Опубліковано у Виховна робота. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.