ЗНО-2020. Що необхідно знати?

У 2020 році державна підсумкова атестація в старшій школі, як і минулого року, відбуватиметься у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Відповідно, випускникам закладів освіти, незалежно від бажання продовжити навчання у закладах вищої освіти, необхідно буде складати іспити за курс старшої школи за технологією ЗНО.

На сайті «ЗНО онлайн» розміщені тести, які складали абітурієнти під час зовнішнього незалежного оцінювання попередніх років, а також варіанти тестів, що пропонувались вступникам до вищих навчальних закладів України під час пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Після виконання тестових завдань кожного тесту надаються правильні відповіді на всі завдання та розраховується результат у тестових та рейтингових балах, також визначається час, витрачений на виконання тесту.

Для кожного предмету є можливість відкрити повний список всіх тестових завдань зовнішнього незалежного оцінювання. У цьому варіанті проходження ЗНО онлайн буде можливість отримати правильну відповідь на кожне завдання відразу після його виконання.

Крім того, абітурієнти 2020 року ознайомляться з програмами навчальних предметів ЗНО 2020 року.

ЗНО 2020 (Зовнішнє незалежне оцінювання) – сайт ЗНО – Освіта.UA

 

osvita.ua/test/

ЗНО онлайн5

Опубліковано у ЗНО. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.