Районна спартакіада школярів. Футбол.

14 вересня в рамках Районної спартакіади школярів відбулися зональні змагання з футболу серед учнів Лохвицьких шкіл. Цього дня на міському стадіоні «Колос» зустрічалися команди Лохвицьких ЗОШ І-ІІІ ст. №2 та №3 і команда гімназії №1.
За жеребом перший матч проходив між учнями другої і третьої школи. Оновлена команда нашої школи побудувала гру від оборони та успішно протидіяла швидкісним, технічним суперникам, час від часу створюючи напругу біля воріт противника. Наші хлопці чітко виконували настанови свого тренера Канюка В.І.  і закінчили гру з рахунком 0:0.
То ж доля двох путівок до фінальної частини вирішувалася в єдиноборствах з командою гімназії №1. Обидві загальноосвітні школи нічого не змогли протиставити гімназистам. Злагоджений та добре тактично підготовлений колектив під керівництвом учителя фізичної культури Яблунівського В.М. без особливих зусиль довів обидві гри до перемоги і завоював першу путівку до фіналу змагань. На жаль, участь другої команди вирішилася в заочному протиборстві між ЗОШ №2 та ЗОШ №3, де, за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів перевагу отримали підопічні Залужного В.О.

Чекаємо наступних змагань та турнірів.

                                                                  Шульга Ярослав, Лохвиця, 14.09.2016 р.

Опубліковано у Агенція новин. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.