І ось новий навчальний рік

Яскраве сонце, радісні усмішки, веселий гомін на подвір’ї школи – це прикмети того, що сьогодні 1 вересня, День знань, Перший дзвоник. Щороку в цей день тисячі хлопчаків і дівчаток йдуть до школи, поступаючи вперед на один крок в своєму житті. Серйозні і трішки сумні майбутні випускники чекають осторонь початку свята, а розгублені першокласники міцно тримають за руки своїх батьків.  Для когось це початок чогось нового в житті, а для декого – вихід на фінішну пряму дороги знань.

 Ось і Лохвицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 радо зустріла своїх вихованців, їх батьків та гостей свята. Традиційне вітання директор школи Панченко Людмила Миколаївна розпочала зі слів подяки батькам за їх терпіння, розуміння та допомогу,  учителям за – самовіддану працю, учням – за успіхи в навчанні, любов до школи. Прості та сердечні побажання на наступний навчальний рік торкнулися серця кожного з присутніх. Також шкільну громаду зі святом привітали керівник аппарату Лохвицької РДА Власенко А.М., секретар Лохвицької міської ради Даценко Т.В. та методист відділу освіти Тарапата В.С. Дуже приємно, що у цей важкий для країни час міська влада знайшла можливість привітати першокласників подарунками. І не менш приємно було малятам  отримати привітання та подарунки від нашого земляка міністра аграрної політики та продовольства України Кутового Тараса Вікторовича.

 Не обійшли увагою і педагогів та працівників школи. Цього року за плідну роботу Лохвицька райдержадміністрація відзначила учителя української мови та літератури Гресь Людмилу Василівну та директора пришкільного оздоровчого табору “Сонечко” Дерев’янко Антоніну Василівну. Отримуючи грамоту за добросовісну працю та якісну підготовку школи до нового навчального року директор школи наголосила:”У цьому не тільки заслуга адміністрації школи, а й невтомна праця учителів та працівників школи але, мабуть, найбільша – батьків наших чудових учнів, які, нехтуючи власним проблемами, вклали в ремонт школи часточку своєї душі.”

 Шкільне подвір’я заполонили пісні, побажання учителів та батьків, різнобарв’я квітів. Пролунав Перший дзвінок. Це почався новий 2016-2017 навчальний рік. Зі святом нас.   

Опубліковано у Агенція новин. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.